HomeNieuwsMeilink pakt vijfhonderdste vliegtuigstaart in

Meilink pakt vijfhonderdste vliegtuigstaart in

meilink-logo-2Meilink Industriële Verpakkingen uit Borculo heeft 500 kostbare en kwetsbare vliegtuigstaartstukken van Fokker veilig verpakt voor transport naar Amerika. Onlangs werd de vijfhonderdste staartsectie voor de exclusieve businessjet Gulfstream G5 stevig en secuur verpakt in een reusachtige en speciaal op maat gemaakte kist, zo meldt Verpakking Totaal.

De staartsectie voor de Gulfstream G5 is een kostbaar onderdeel, dat uiteraard onbeschadigd bij de fabriek van Gulfstream in Savannah in de zuidelijke staat Georgia moet worden afgeleverd. Fokker schakelt hier steevast Meilink voor in. De verpakkingsspecialist ontwikkelde een op maat gemaakte en met staal versterkte houten kist voor het vervoer.

Voor Meilink is dit business as usual. Het bedrijf verpakt en vervoert de meest uiteenlopende kapitaalgoederen voor klanten in onder meer de olie-, gas- en offshore-industrie, de scheepsbouw, automotive, food en high-tech industrie. Meilink kan zelfs de eindfase in het productieproces van de opdrachtgevers overnemen. Door de onderdelen slim aan te leveren kan er efficiënter worden verpakt en getransporteerd, met als resultaat kortere doorlooptijden en lagere kosten. Meilink telt 300 medewerkers op zeven locaties in Nederland. Met een jaaromzet van circa 50 miljoen euro is Meilink marktleider in Nederland en een mondiale top-5 speler.

Kijk voor meer informatie op www.meilinkgroep.nl.

Bron: Verpakking Totaal