HomeNieuwsBedrijven en personenMeilink Groep neemt activiteiten Bafema over

Meilink Groep neemt activiteiten Bafema over

Meilink Groep, marktleider in de Benelux als het gaat om industriële verpakkingen, neemt de activiteiten van allround verpakkingsleverancier Bafema over. Dit Zutphense bedrijf maakte de afgelopen jaren een forse, internationale groei door. Om deze stijgende lijn voort te kunnen zetten, wordt Bafema op 1 mei a.s. ondergebracht bij Meilink Kartonnage en Meilink Packaging Supplies in Borculo. De vestiging van Bafema in Zutphen wordt gesloten.

“Bafema heeft een sterke positie in kartonnen verpakkingen en verpakkingshulpmaterialen en vormt een ideale aanvulling op onze dienstverlening”, vertelt Bart Lieven, directeur van Meilink Kartonnage en Meilink Packaging Supplies. “Door onze krachten te bundelen, staan we nog sterker in de markt en kunnen we nóg meer knowhow en service bieden. Daar laten we onze klanten graag de vruchten van plukken!”

Lieuwe Kool, directeur van Bafema, zet zijn werk vanaf 1 mei voort als commercieel mana-ger van Meilink Groep. “Een ideale stap” geeft hij aan. “Hierdoor kunnen we onze gezamen-lijke dienstverlening nog verder optimaliseren.”

Meilink Groep biedt een onestopshopping concept voor het verpakken en wereldwijde transport van kapitaalgoederen. Van ontwerp en productie tot en met de complete logistiek van het vervoer. Met driehonderdvijfig medewerkers op acht locaties behoort Meilink tot de wereldtop in industriële verpakkingen.

De activiteiten van Bafema die nu onder de vlag van Meilink Groep worden voortgezet, betreffen industriële en transportverpakking: van advies en ontwerp tot en met uitvoering. En naar wens inclusief assemblage van de verschillende componenten, voorraadopslag en complete logistiek.

Kijk voor meer informatie op www.meilinkgroep.nl.