HomeMachinesEtiketteren en printenMeeste compacte DoD-inkjetprinter uit de Omega-serie van Atlantic Zeiser bij De Koningh

Meeste compacte DoD-inkjetprinter uit de Omega-serie van Atlantic Zeiser bij De Koningh

koningh-omega

Op de Interpack introduceerde Atlantic Zeiser GmbH de nieuwe Omega 20/25, de meest compacte DoD-inkjetprinter uit de Omega-serie. Deze nieuwe DoD-inkjetprinter is verkrijgbaar bij De Koningh Coding & Labeling.

koningh-logo-nieuwDe huidige succesvolle Omega-serie van Atlantic Zeiser wordt aangevuld met een nieuw systeem, namelijk de Omega 20/25. De Omega-serie kan zowel poreuze als niet-poreuze materialen voorzien van een hoge kwalitatieve single pass afdruk met een resolutie tot wel 720dpi. Materialen als karton, papier, kunststof of aluminium zijn geen enkel probleem voor deze printers. Door de compactheid van dit systeem zijn de printers bijna overal integreerbaar, zelfs daar waar de ruimte zeer beperkt is. 

De nieuwe Omega 20/25 is de kleinste DoD-inkjetprinter uit de Omega-serie. Deze printer heeft een printbreedte van 20mm of 25mm. Uniek aan de nieuwe Omega 20/25 is bovendien dat deze gebruikt maakt van een unieke luchtgekoelde UV-droger, die een externe koelunit overbodig maakt. Doordat de printer en droger compact zijn, is het eenvoudig het systeem te integreren in een productielijn. De Omega 20/25 garandeert een hoge kwaliteit codering en is uiterst betrouwbaar. De printer is duurzaam in gebruik en geeft goede hechting op moeilijke materialen zoals; glas, gelakt karton, PVC etc. Het printen van logo’s, barcodes, 2D-codes zijn voor de Omega 20/25 geen probleem.

De Omega-serie is niet alleen uitermate geschikt in de farmaceutische industrie, maar ook in de extrusie- en verpakkingsindustrie waar de behoefte is aan het personaliseren van verpakkingen in de laatste fase van het productieproces.

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.