HomeThema'sEmpack Brussel 2011Meda-Pak toont veelvoud aan nieuwe producten op Empack Brussel

Meda-Pak toont veelvoud aan nieuwe producten op Empack Brussel

Op Empack Brussel, die wordt gehouden op 12 en 13 oktober, toont Meda-Pak meer innovatieve producten als nooit tevoren. Op stand C054 praten de mensen van Meda-Pak u graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedselverpakkingen en kunt u tevens kennis maken met nieuwe producten, zoals de Easycutter, de Easybox, een speciale kaasfolie, de Minibox en Clean line.

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwe producten die Meda-Pak toont op Empack Brussel:

  • Eazycutter: een innovatief glijmes waardoor de folie in de cutterbox eenvoudig, snel en veilig op elke gewenste lengte kan worden afgesneden.
  • Eazybox: een nieuwe kunststof dispencer waarmee de folie gemakkelijk, snel, veilig en hygiënisch kan worden verwerkt.
  • Speciale kaasfolie
  • Minibox: de nieuwe norm voor huishoudelijk gebruik
  • Clean line: op basis van de reeds aantal jaren leverbare polyester braadzakken, introduceert Meda-Pak nu een polyester buis folie voor gastronorm bakken en bakplaten. Koken of bakken zonder aangekoekte resten. Door de bijbehorende dispencer kan de folie op elke gewenste maat worden afgesneden. De folie is hierdoor geschikt voor de meeste gastronorm bakken en bakplaten. Dit product bespaart u veel tijd en geld.

Indien u geïnteresseerd bent in flexibele voedselverpakkingen dan is het zeker de moeite waard de stand van Meda-Pak te bezoeken.

medapak-empack-brussel-2011

Empack Brussel 2011 – Stand C054

Kijk voor meer informatie op www.medapak.nl of stuur een e-mail naar info@medapak.nl.