HomeThema'sEmpack Brussel 2012Mecapack toont nieuwe traysealer en milieuvriendelijke verpakkingsoplossing voor kant-en-klaar maaltijden

Mecapack toont nieuwe traysealer en milieuvriendelijke verpakkingsoplossing voor kant-en-klaar maaltijden

De nieuwe S3500 Flex traysealer is het begin van een nieuwe generatie Traysealers die bedacht zijn om de productiviteit van de verpakkingslijn te vergroten. Met de S3500 Flex is het mogelijk om een formaat te wisselen in minder dan 2 minuten door middel van een carrousel met 4 toolings erin. De toolwissel is tevens uitgerust met een la welke gemakkelijk open te schuiven is. Het gewicht van de diverse onderdelen is verlaagd en daardoor is de S3500 Flex vergemakkelijkt het werk van de operator. De S3500 Flex kan een snelheid bereiken tot 1390 gesealde trays per uur met MAP. Toegankelijkheid is ook een voordeel van de S3500 Flex:

  • Gemakkelijk toegang tot de toolings
  • Een ingebouwde carrousel voor de toolings
  • Alle behuizingen kunnen open
  • Gemakkelijk te onderhouden en te reinigen

Naast deze innovaties voldoet de machine verder aan alle zaken welke u van een Mecapack machine mag verwachten: eenvoudige bediening, goede voorzieningen voor hygiëne en natuurlijk onze uitstekende service welke 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staat.

Split-it

Split-it is een unieke en milieuvriendelijke verpakkingsoplossing voor kant-en-klaar maaltijden en gekoelde producten. Split-it is gemakkelijk te recyclen door de binnenste folie van de tray te trekken en in de vuilnisbak te gooien.

Empack Brussel 2012 – Stand G029

Kijk voor meer informatie op www.mecapack.com, www.skillpack.nl of stuur een e-mail naar info@skillpack.nl.