HomeNieuwsMeatWestvaco ontwikkelt nieuwe verpakking voor Garnier Nutrisse

MeatWestvaco ontwikkelt nieuwe verpakking voor Garnier Nutrisse

meatwestvaco-logoMeadWestvaco Corp. heeft bekendgemaakt een overeenkomst te hebben gesloten met L’Oréal voor de productie van de verpakking voor de populaire Garnier Nutrisse-lijn voor haarkleuring. MWV gaat de verpakking produceren voor 52 Garnier Nutrisse-productvariaties en 242 voorraadeenheden. Nutrisse is verkrijgbaar in bijna 20 landen, waaronder Europese landen en de Republiek Zuid-Afrika.

“De verpakking van haarkleuringsproducten kan een van de moeilijkste soorten kwaliteitsverpakkingen zijn om te produceren, omdat consistentie wordt vereist voor soms meer dan 50 verschillende productvariaties,” aldus Thomas Jonas, voorzitter van MWV Beauty & Personal Care. “Tegelijkertijd moeten onze klanten – zoals L’Oréal – garanderen dat deze producten worden verpakt op een aantrekkelijke, in het oog springende, informatieve en duurzame manier. MWV heeft al tientallen jaren ervaring met het perfectioneren van het veeleisende verpakkingsproces van haarkleuringsproducten. L’Oréal wist daarom dat we de behoeften met betrekking tot het merk Garnier Nutrisse beslist zouden begrijpen. Onze verpakking heeft het certificaat van het Programma voor de Erkenning van Bos Certificeringssystemen (PEFC) en een Chain of Custody-keurmerk ontvangen van de Forest Stewardship Council (FSC). Deze certificaten vormen een waarborg voor klanten en consumenten dat de vezels die zijn gebruikt in de opvouwbare dozen op verantwoordelijke wijze zijn verkregen.”

MWV Beauty & Personal Care werkt samen met alle vooraanstaande fabrikanten van haarkleuringsproducten op vier continenten. Het bedrijf beschikt over verpakkingsfaciliteiten voor haarkleuringsproducten in Europa, China en de Verenigde Staten.

meatwestvaco-loreal