HomeMachinesEtiketteren en printenMBS Packaging breidt locatie en machinepark uit

MBS Packaging breidt locatie en machinepark uit

MBS Packaging is altijd op zoek naar nieuwe markten, zo ook in 2013. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met een volautomatische sleevelijn gekrompen door middel van stoom. We hebben voor deze vorm van sleeven gekozen daar je met stoom en lagere temperatuur een betere krimp en dus een beter resultaat krijgt. Onlangs is deze sleevelijn in onze productie opgestart. Om snel aan al uw verwachtingen te kunnen voldoen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Helios.

Dit heeft voor u als klant alleen maar voordelen. Binnen dit samenwerkingsverband neemt Helios het gehele sleevetraject voor zijn rekening zoals materiaalkeuze, bedrukking en eventuele mock-ups. Hierdoor staat MBS garant voor een gedegen applicatie, het aanbrengen van de sleeve op het product. Daarna kunnen we de gesleevde materialen ook voor u afvullen met het door u gewenste product. Deze extra capaciteit biedt ons de mogelijkheid om weer nieuwe contacten te leggen. Het biedt u de mogelijkheid uw sleeve-opdrachten onder één hoed onder te brengen.

Voordeel voor u is dat wij alle zorgen van u overnemen, van begin tot eind. Geen zorgen, geen discussies, niet afhankelijk van derden. Deze nieuwe lijn staat in een gloednieuwe productieruimte van 600 m² die we in het voorjaar van 2012 gebouwd hebben. Deze ruimte is geheel geconditioneerd, hier is ook de mogelijkheid om uw producten geconditioneerd op te slaan.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor overige verpakkingsvormen: flowpacken, cellofaneren, kartonneren, krimpen, volumedosering, sorteren, assembleren, stanioleren, stickeren, rondstickeren, afvullen van bottles en cups, en het afvullen van punt-, blokbodem-, transwrap-, pyramide-, quadroseal-, en doypacks. Deze verpakkingsvormen kunnen we voor u uitvoeren met onze eigen verpakkingsmachines.

Kijk voor meer informatie op www.mbs-packaging.nl of stuur een e-mail naar info@mbs-packaging.nl.