HomeNieuwsBedrijven en personenMax Aarts en Bandall verstevigen positie Branding by Banding in Amerika

Max Aarts en Bandall verstevigen positie Branding by Banding in Amerika

Het Branding by Banding concept van Max Aarts en Bandall is al enkele jaren actief op de Amerikaanse markt. Sinds kort is deze positie nog verder verstevigd. In samenwerking met de Optimum Group, waar Max Aarts onderdeel van uitmaakt, is er nu een Amerikaanse vestiging geopend in Green Bay onder de naam Optimum Group Printing LLC.

Op deze locatie in Amerika is een nieuwe 10-kleurenpers en een finish-afdeling geïnstalleerd voor de productie van banderollen. Max Aarts en Bandall hadden er de afgelopen jaren al veel geïnvesteerd in distributienetwerken en in diverse beursdeelnames.

Met de nieuwe vestiging kunnen Max Aarts en Bandall de Amerikaanse markt nog beter bedienen. Doordat ze dichter op de markt zitten, kunnen ze er nog beter service verlenen. Bovendien kunnen ze zo korte levertijden van banderolleermateriaal garanderen met behoud van de hoge kwaliteitsstandaarden die we in Europa hanteren.

Er is bewust gekozen voor de naam Optimum Group Printing LLC, omdat de betrokkenen er een met internationale naam de markt op willen. De nieuwe stap heeft nu al tot verbreding en verdieping van het klantenbestand geleid.

Het team achter de Optimum Group Printing LLC heeft het proces tot in de puntjes voorbereid en is anderhalf jaar bezig geweest met het voortraject. Inmiddels zijn er al diverse grote orders met banderollen voor de Amerikaanse markt geproduceerd en de reacties zijn uitermate positief. Het ideale beeld is om over een paar jaar een volledige Amerikaanse roll-out te hebben gerealiseerd van Branding by Banding.

Kijk voor meer informatie op www.brandingbybanding.com.