HomeNieuwsBedrijven en personenMax. Aarts behaalt opnieuw hoogst haalbare BRC-IOP-certificering

Max. Aarts behaalt opnieuw hoogst haalbare BRC-IOP-certificering

Speciaal Drukkerij Max. Aarts, onderdeel van Optimum Group en partner van Branding by Banding, heeft wederom de officiële BRC/IOP-certificering behaald, met de hoogst haalbare (Graad AA)-ranking.  De jaarlijkse audit door DNV GL omvat het British Retail Consortium (BRC) Global Standard voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen, ISO 9001 en hygiënenormen.

Max. Aarts is zeer kritisch in de self-assessments en streeft voortdurend naar verbetering van al haar kwaliteitsstandaarden. “Dat onze focus op kwaliteit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit het feit dat Max. Aarts de hoogst mogelijke beoordeling (Graad AA) heeft ontvangen in de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials in de verpakkingscategorie: High Hygiëne op het gebied van: ‘Flexographic printing UV of paper and foils (BOPP, OPET, LDPE, HDPE, and OPP), multi-layer material, bio-materials foils and labels. Outsourced digital printing'.”

Deze prestatie versterkt Max. Aarts zijn toewijding aan veiligheid, kwaliteit, het leveren van toegevoegde waarde en de tevredenheid van de klanten van Max. Aarts.

Verpakkingsmateriaal voor voeding werd opgenomen in de normering voor de voedingsindustrie vanuit het besef dat verpakking en voeding integraal deel uitmaken van één productieketen. Mogelijke bacteriën of schadelijke stoffen op of in verpakkingen kunnen voedingswaren besmetten. Bijgevolg dient verpakkingsmateriaal aan dezelfde eisen te voldoen als de producten die erin verpakt worden.

www.maxaarts.nl