HomeDossiersDesignMAS ontwikkelt frisse verpakkingslijn voor ijsjes van groente en fruit

MAS ontwikkelt frisse verpakkingslijn voor ijsjes van groente en fruit

IJs met groente? &samhoud food trapt in Nederland af met ijs van groente en fruit onder de naam SPRICE. De biologische ijsjes zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth. De ijsjes zitten boordevol biologische groente en fruit, met een vleugje honing. De ijsjes zijn er in twee smaken: sinaasappel-wortel en komkommer-limoen. De verpakkingen, ontwikkeld door MAS, hebben een vrolijke en frisse uitstraling gekregen waarin de herkenbare stijlelementen van &samhoud food terug te zien zijn.

“Voor de to go-verpakking is er gekozen voor een rechthoekig doosje in plaats een plastic flowpack waardoor de verpakking, net als het ijsje zelf, verrassend en onderscheidend is”, licht MAS toe. Het doosje geeft bovendien ruimte om de productdetails met behulp van illustraties op een leuke, toegankelijke manier weer te geven. Het ijsje op het doosje is gefotografeerd zoals het echt is: “What you see is what you get.”

Voor de retail is er een multipack ontwikkeld. Op deze 4-pack wordt de filosofie van &samhoud op een toegankelijk manier gecommuniceerd. Daarnaast staat het vol leuke weetjes en wist-je-datjes. MAS: “Wij hebben dit project in samenwerking gedaan met freelance-ontwerper Bart Nagel van Now Even Better, met wie ook de verpakkingslijn voor de vleesvervangers en versmaaltijden van &samhoud food is ontworpen.”

Kijk voor meer informatie op www.maspeters.com.

Foto: Facebook