Home Nieuws Martin de Jong Packaging ontwikkelt voortdurende nieuwe verpakkingen

Martin de Jong Packaging ontwikkelt voortdurende nieuwe verpakkingen

Martin de Jong Packaging fungeert voor hun klanten als een centraal aanspreekpunt voor meerdere fabrikanten. Het enthousiaste en professionele team werk voor verschillende vooraanstaande Duitse, Italiaanse en Franse fabrieken en combineert daarbij technische knowhow met prettige service.

“Wij werken voor meer dan twintig vooraanstaande fabrieken en maken optimaal gebruik van de machineparken en mogelijkheden van deze fabrieken. Hierdoor is ons productenpakket een van de breedste in de markt en ontwikkelen wij samen met onze leveranciers en klanten voortdurend nieuwe verpakkingen”, legt Martin de Jong uit.

“Omdat wij voor verschillende fabrieken werken, beschikken wij over de benodigde relaties om onze klanten een totaalconcept te bieden. Enorme flexibiliteit, korte levertijden en grote of kleine volumes, eigenlijk is alles maatwerk. Wij willen meer zijn dan een reguliere leverancier en nemen onze klanten zoveel mogelijk de dagelijkse beslommeringen uit handen”, voegt Daan Geerdink toe.

Martin de Jong Packaging is al ruim 25 jaar actief als verkoopkantoor van flexibele verpakkingen in de Benelux. De werkwijze kenmerkt zich door oplossingsgericht denken en een nauwe samenwerking met partners en klanten, waarbij de ontwikkeling van klantspecifieke verpakkingsconcepten altijd voorop staat.

www.martindejongpackaging.nl