Martin de Jong Packaging is al ruim 25 jaar actief als verkoopkantoor van flexibele verpakkingen in de Benelux. Het enthousiaste en professionele team werk voor meer dan twintig vooraanstaande en voornamelijk Duitse, Italiaanse en Franse fabrieken en combineert daarbij technische knowhow met prettige service.

“Wij zijn geen handelaren en hebben dus ook geen eigen voorraden of standaard producten, alles wordt klantspecifiek ontwikkeld en geproduceerd. Wij streven naar een optimale communicatie tussen de klant en de fabriek, waarbij wij onze klanten zoveel mogelijk de dagelijkse beslommeringen uit handen nemen. Alle producten worden rechtstreeks door de fabriek aan de klant geleverd en gefactureerd”, licht Martin de Jong de werkwijze van zijn bedrijf toe.

Martin de Jong Packaging wil dan ook meer zijn dan een reguliere leverancier. De werkwijze kenmerkt zich door oplossingsgericht denken en een nauwe samenwerking met partners en klanten, waarbij de ontwikkeling van klantspecifieke verpakkingsconcepten altijd voorop staat.

“Ons productenpakket is een van de breedste in de markt en door ‘out of the box’ te denken ontwikkelen we samen met onze leveranciers en klanten voortdurend nieuwe verpakkingen. In dat opzicht zijn wij net zo flexibel als onze producten, waarbij sterk naar het machinepark van de klant gekeken wordt om op een goede manier te kunnen verwerken”, voegt Daan Geerdink toe.

www.martindejongpackaging.nl