U kent de frustratie vast wel: een zakje saladedressing waarvan de opening niet goed inscheurt, met vettige handen een sauszakje open proberen te scheuren, inhoud die overal belandt behalve op uw bord of in uw glas. Easysnap Technology en Martin de Jong Packaging bieden een innovatieve oplossing voor slecht openende portion packs.

Easysnap heeft een vernieuwend alternatief ontwikkeld voor de huidige portion pack zakjes. Het product heeft het formaat van een kaartje, maar kan met een simpele knijpbeweging van één hand zo geknikt worden dat de inhoud gedoseerd op uw bord of in uw glas terechtkomt. Dit model is ideaal voor sauzen, maar ook voor dressings, siroop, honing en dergelijke. Er zijn uiteraard verschillende formaten leverbaar en het kaartje kan geheel naar uw wens aan de voor- en achterkant bedrukt worden.

Easysnap werkt met een tweeledige aanpak. Enerzijds verkopen zij de speciale Easysnap machine zodat u de Easysnaps in eigen huis kan vervaardigen, maar zij bieden ook de mogelijkheid een volledig afgevulde ‘Snap' bij u aan te leveren. In dat laatste geval levert u uw eigen product(en) aan, waarna Easysnap deze afvult in de voor u ontwikkelde zakjes. De inhoud voldoet dus geheel aan uw maatstaven, maar wordt verpakt in een innovatief jasje.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden of wenst u enkele samples te ontvangen? Martin de Jong Packaging is het verkoopkantoor van Easysnap voor de Benelux.

www.martindejongpackaging.nl