Home Nieuws Materialen Martin de Jong biedt totaalconcept via verschillende fabrieken

Martin de Jong biedt totaalconcept via verschillende fabrieken

Martin de Jong Packaging wil meer zijn dan een reguliere leverancier. De werkwijze kenmerkt zich door oplossingsgericht denken en een nauwe samenwerking met partners en klanten, waarbij de ontwikkeling van klantspecifieke verpakkingsconcepten altijd voorop staat.

“Ons productenpakket is een van de breedste in de markt en door buiten de gebaande paden te denken, ontwikkelen we samen met onze leveranciers en klanten voortdurend nieuwe verpakkingen. In dat opzicht zijn wij net zo flexibel als onze producten”, stelt Daan Geerdink van Martin de Jong Packaging.

Martin de Jong Packaging fungeert voor hun klanten als een centraal aanspreekpunt voor meerdere fabrikanten, die werken aan de diverse elementen van hetzelfde verpakkingsconcept. Zo werkt eenzelfde klant via Martin de Jong Packaging bijvoorbeeld samen met een fabrikant die een yoghurtbeker produceert en wordt via andere partners de bijpassende seal en drukdeksel geleverd.

“In de praktijk betekent dit dat wij voor een klant soms bij drie, vier of zelfs vijf verschillende fabrieken laten produceren. Wij maken optimaal gebruik van de machineparken en mogelijkheden van de verschillende fabrieken en vissen dus eigenlijk de krenten uit de pap bij de specialisten”, vat Martin de Jong samen.

Martin de Jong Packaging is al ruim 25 jaar actief als verkoopkantoor van flexibele verpakkingen in de Benelux. Het enthousiaste en professionele team werk voor meer dan twintig vooraanstaande en voornamelijk Duitse, Italiaanse en Franse fabrieken en combineert daarbij technische knowhow met prettige service.

www.martindejongpackaging.nl