HomeNieuwsBedrijven en personenMarkus Rustler is verkozen tot President van Interpack 2023

Markus Rustler is verkozen tot President van Interpack 2023

Het adviescomité voor interpack 2023 heeft Markus Rustler, president en CEO van Theegarten-Pactec, verkozen tot president en dus voorzitter van het comité in zijn constituerende vergadering. Rustler was eerder vice-president voor de laatste interpack, die vanwege de pandemie niet door kon gaan.

Christian Traumann, Managing Director en Group CFO bij Multivac Sepp Haggenmülller SE & Co., KG en Roland Strassburger, CEO van Schütz GmbH & Co. KGaA, zijn verkozen tot vice-voorzitters van de komende interpack. De verkiezing van alle kandidaten was unaniem.

Markus Rustler, tevens plaatsvervangend voorzitter van de afdeling verpakkingsmachines van de VDMA, treedt in de voetsporen van zijn vader. Erhard Rustler was ook president van interpack in 2008 en 2011.

“Ik ben zo blij dat iedereen het vertrouwen in mij heeft gesteld om het ambt van interpack President te bekleden. De komende editie van de beurs wordt een hele bijzondere. De bedrijven in de internationale verpakkingsindustrie en aanverwante procesindustrie moesten het doen zonder de laatste editie van deze belangrijke vakbeurs vanwege de pandemie, en ze staan te trappelen om hun klanten persoonlijk te zien en om nieuwe leads te genereren”, stelt Markus Rustler.

Lees verder