HomeNieuwsBedrijven en personenMarco Mulder neemt in stijl afscheid van Tallpack International

Marco Mulder neemt in stijl afscheid van Tallpack International

tallpack-marco-afscheid

Van Tallpack tot Tallgroup, Marco Mulder verwezenlijkte met Hubert Verheul een jongensdroom en nam afscheid op een hoogtepunt. Op zaterdag 4 juni eerde Tallpack International Marco Mulder met een spetterend afscheid.

tallpack-logo-2014Voor de gelegenheid was zelfs een ‘Tallcopter' ingezet om Marco Mulder samen met Hubert Verheul van Geldermalsen naar Amsterdam te vliegen. Daar stond het voltallige personeel en een aantal speciale gasten klaar om de twee oprichters met een daverend applaus te ontvangen.

De avond die volgde was een avond vol herinneringen. De eerste herinnering was de locatie. Daar, waar de twee mannen elkaar voor het eerst ontmoette tijdens een feest van hun toenmalige werk. Leveranciers spraken Marco toe middels een videoboodschap. Uit de diverse toespraken bleek hoe Marco Mulder gewaardeerd wordt door medewerkers, relaties en het MT.

Marco Mulder zal zich gaan richten op zijn volgende droom. Tallpack International zal met Hubert Verheul aan het hoofd en Marco Mulder als nieuw lid van de Raad van Advies een volgende fase in gaan.

Kijk voor meer informatie op www.tallpack.nl.