HomeNieuwsBedrijven en personenMarcel Baljeu treedt aan als Managing Director van Budelpack Poortvliet

Marcel Baljeu treedt aan als Managing Director van Budelpack Poortvliet

Marcel Baljeu is per 1 maart aangesteld als Managing Director (statutair directeur) van Budelpack Poortvliet. Marcel is in 2007 bij Budelpack Poortvliet in dienst getreden als Financial Controller, waar hij verantwoordelijk was voor Finance, Human Resource en ICT. In de afgelopen jaren is zijn verantwoordelijkheid uitgebreid met Supply Chain Management en Operations Management. Marcel draagt de kernwaarden van Budelpack een warm hart toe.

In twee jaar tijd groeide Budelpack van een single-site onderneming naar een multi-site onderneming, met een eigen (hoofd)vestiging in Poortvliet en drie flexibele vestigingen in Waddinxveen, Hazeldonk en Olszowa (Polen). Het doel van het bedrijf is om de klant ‘any place, any time' co-packing en co-manufacturing diensten aan te bieden binnen de segmenten food, petfood en fresh. Deze groei vroeg ook om aanpassing van de organisatie.

Peter Nieuwkerk blijft onveranderd eigenaar van de Budelpack Groep. Met de overdracht van de verantwoordelijkheid voor de Poortvliet-site aan Marcel Baljeu zal Peter zich als Group Managing Director van Budelpack Europe verder gaan richten op groei van de groep. Deze bestaat uit Budelpack Europe (equipment pool), Budelpack On Site (flexibel co-packen, ‘any place, any time') en InnoFresh Packing (fresh). Tevens blijft Peter functioneel verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen de Budelpack Group.

Kijk voor meer informatie op www.budelpack.nl.