HomeNieuwsBedrijven en personenManter verwacht positie op markt te verstevigen

Manter verwacht positie op markt te verstevigen

“We zijn nu al weer ruim over de helft van het jaar 2009 en tot nu toe draait het jaar zoals we verwacht hadden”, dat schrijven Herman Wehkamp en Peter Lenferink in het voorwoord van de nieuwsbrief van Manter. “Ondanks de wereldwijde financiële crisis gebeurt er genoeg in ons marktsegment. Vooral vanwege de sterke positie van de supermarktbranche ten opzichte van de verpakkingsbedrijven, is er in ons marktsegment de laatste jaren al genoeg gesaneerd. Er is dus een relatief hoog aantal goed functionerende bedrijven die nu dus juist mogelijkheden tot investeren zien.”

Voor hen zijn de condities gunstig. Een goed ondernemer laat zich dat niet ontnemen en hij of zij zal dan ook proberen de positie op de markt te verbeteren. De traditionele vervangingsmarkt wordt daarbij meer naar de achtergrond gedrukt. Als Manter zijn we dan ook juist nu bezig om voor de verdere automatisering aanvullende innovatieve machines te ontwikkelen.

Zo zullen dit jaar onder andere een Ultrasoon sluitkop, de Presenter, nieuwe uitvoeringen van de Netmachine van de rol en een uitbreiding van de Ompakkers (Balers), hun weg naar de markt vinden. Manter verwacht daarmee de positie op de markt verder te verstevigen en zelfs uit te breiden.

Bron: Nieuwsbrief Manter/AGF.nl