HomeNieuwsBedrijven en personenManagement buy-out De Koningh Coding & Labeling

Management buy-out De Koningh Coding & Labeling

Vanaf 1 juni van dit jaar is de Arnhemse codeer- en etiketteerspecialist De Koningh Coding & Labeling door een management buy-out volledig zelfstandig geworden. Samen met een investeerder heeft directeur Bert-Jan Dijk nu 100% van de aandelen van Coding & Labeling verworven. De verzelfstandiging van C&L is voor Dijk een langgekoesterde wens. “Hierdoor zijn wij nu nog beter in staat om op de wensen van de klant in te spelen. Tevens maakt het ons als organisatie nog wendbaarder, waardoor we sneller op de veranderingen in de markt kunnen inspelen. U mag er van uitgaan dat u ons, als de grootste onafhankelijke codeer- en etiketteerspecialist, nog vaker zult tegenkomen,” aldus Dijk.

Het complete team van Coding & Labeling gaat mee, waardoor de huidige contactpersonen voor klanten en leveranciers ongewijzigd zullen blijven. Dijk: “Om klanten echter sneller van dienst te kunnen zijn, stimuleren wij hen om meer gebruik te maken van de rechtstreekse nummers. Bijvoorbeeld voor het bestellen van supplies of het maken van afspraak voor onderhoud bij onze service helpdesk.”

Ondanks dat de economie zich dit jaar op een dieptepunt bevindt, heeft Dijk veel vertrouwen in de toekomst. “Zo zien wij in deze nieuwe situatie nog steeds ruimte om onze bestaande business verder uit te breiden. Ons streven is om de industrie in de toekomst niet alleen vaker, maar ook nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.