HomeNieuwsBedrijven en personenManagement Buy-Out Bordex Packaging succesvol afgerond

Management Buy-Out Bordex Packaging succesvol afgerond

bordex-bert-hengeveld

Medio 2010 heeft Global Plastics besloten haar verpakkingsactiviteiten vanuit Apeldoorn te verzelfstandigen door een Management Buy-Out (MBO). Bert Hengeveld (foto), Managing Director Bordex Packaging, neemt de  aandelen over van Global Plastics International. Afgelopen week is de definitieve overeenkomst getekend, waarmee de verkoop is afgerond.

bordex-logo-nieuw“Begin 2010 is de weg ingezet om Bordex Packaging om te vormen tot een gezond en onafhankelijke aanbieder van verpakkingen en films voor de food industry. Met een duidelijke marktaanpak zijn we nu in staat snel en flexibel in te spelen op de (markt)ontwikkelingen, waardoor we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden die tot in detail aansluiten op hun verpakkingsbehoefte”, aldus Bert Hengeveld.

De MBO heeft volgens hem verder geen gevolgen voor het unieke karakter van de organisatie. “De huidige afspraken en condities met Global Plastics International, onze productielocatie voor PVC film, blijven volledig intact. Dat geldt eveneens voor onze overige ‘preferred suppliers'. Ook zij handhaven hun  route-to-market exclusief via Bordex Packaging.  Op die manier kunnen zij zich concentreren op hun productieproces en blijft Bordex de verbindende schakel tussen productie en klant”, aldus Bert Hengeveld.

Bordex Packaging is een oplossingsgerichte makelaar in verpakkingsoplossingen. Bordex combineert de technische mogelijkheden van gerenommeerde producenten met de laatste ontwikkelingen en trends in verpakkingen. Het resultaat: veelzijdige, betrouwbare, innovatieve producten, met een uitstekende verwerkbaarheid en een gunstige prijsstelling. Daarmee maakt Bordex het verschil!

Voor meer informatie:
Bordex Packaging Nederland
+31 (0)55 599 65 00
www.bordexpackaging.com