HomeThema'sEmpack Brussel 2013Multipond toont nieuwe detecteerbare blauwe kunststof bakken

Multipond toont nieuwe detecteerbare blauwe kunststof bakken

Multipond toont op Empack Brussel (2 en 3 oktober 2013) nieuwe detecteerbare blauwe kunststof bakken, MP14-1000/400-H verrijdbaar voor schalen lijnen, vlees & Fresh Food uitvoering en adaptive filter software.

Nieuwe detecteerbare blauwe kunststof bakken

Een evolutie voor de specifieke MULTIPOND kunststof bakken, welke vanaf nu ook in detecteerbaar materiaal beschikbaar zijn. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wensen in de markt om de kunststof detecteerbaar te maken voor metaaldetectoren. Dit biedt de klanten naast de voordelen van hogere snelheid en weegnauwkeurigheid nu een additionele mogelijkheid om de procesveiligheid te verhogen.

MP14-1000/400-H verrijdbaar voor schalen lijnen

Multipond laat een verrijdbare en compacte multihead weegautomaat op de beurs zien. Verrijdbaar en flexibel inzetbaar tussen meerdere verpakkingslijnen, zoals topseal- of dieptrekmachines.

Vlees & Fresh Food uitvoering

Deze Multihead weger is uitgevoerd met het nieuwe ‘Fresh Food' Profiel (gepatenteerd). Deze innovatie van Multipond is gebaseerd op een speciaal profiel voor de doseergootjes, weegbakjes en de weger uitloop. Hierdoor blijven moeilijke producten niet plakken, wordt het product meer gecontroleerd en met hogere snelheid getrild, en dus sneller en accurater afgewogen.

Adaptive filter software

MULTIPOND biedt met deze nieuwe software de optimale oplossing voor de combinatie van hoge snelheden & hoge weegnauwkeurigheid en de multihead weegautomaat is tegelijkertijd beter bestand tegen omgevingscondities.

Empack Brussel 2013 – Stand 6.335

Kijk voor meer informatie op www.multipond.com.