HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Mundi Technology aanwezig op Empack Den Bosch

Mundi Technology aanwezig op Empack Den Bosch

mundi-empack-den-bosch-2010

Bij Mundi Technology, dat aanwezig is op Empack Den Bosch 2010, kunt u naast lasercodeer- en controleweegapparatuur ook terecht voor metaaldetectie- en röntgendetectie apparatuur.

mundi-logoDe MundiScan UP2000HE laser is ontworpen voor het coderen van verpakkingen en bijv. etiketten op extreem hoge snelheden. Met zijn 120W continue ( 250W piekvermogen) is deze laser de snelste codeerlaser op de markt. Het coderen van 70.000+ gemetalliseerde etiketten/uur vormt geen probleem! De MundiScan laser is een zware industrieel uitgevoerde (125kg) laser en is IP66 waterdicht.

De Alltec (10/20W) Fiberlasers zijn compact, flexibel, veelzijdig alsmede uitermate betrouwbaar. Het coderen van kunststof, metaal en moeilijk beschrijfbare materialen zoals epoxyhars of keramiek, maar ook aluminium en gemetalliseerde folie, is zowel in stilstand als in beweging geen enkel probleem.

De Linx SL301 laser geeft een zeer hoge schrijfkwaliteit bij een hoge codeercapaciteit, is relatief klein van formaat en kan eenvoudig worden geïntegreerd. Het r.v.s. bedieningspaneel is overzichtelijk met groot display voor een hoog bedieningscomfort (geen calculator model).

De OCS Controleweger type HC-WD is IP69 K water- en chemicaliën bestendig en is specifiek ontwikkeld voor controleweging in de vleeswaren-, kaas-, snack-, en kant-enklaarmaaltijden industrie.

Het type HC-Avantgarde is ontworpen voor de Food- en Farma industrie. De machine kent geen ‘Dirt Traps’ en is bijzonder solide. De machine is duurzaam en werkt vrijwel storingsvrij. Het grote touch screen, dat om al zijn assen kan kantelen en draaien, heeft comfortabele bedieningsiconen en is derhalve heel eenvoudig te bedienen.

Empack Den Bosch 2010 – stand L1054

Kijk voor meer informatie op www.mundi-technology.nl.