HomeNieuwsBedrijven en personenMachinehandel P. van Keulen vertegenwoordigt onder meer Rabolini

Machinehandel P. van Keulen vertegenwoordigt onder meer Rabolini

vankeulenmachines

Machinehandel P. van Keulen uit Eindhoven is de exclusieve vertegenwoordiger van onder andere Rabolini voor de Benelux. Dit in tegenstelling tot de berichtgeving in sommige media. “Wij vertegenwoordigen Rabolini al sinds twee jaar exclusief in de Benelux. Ik wil dan ook graag iedereen erop attenderen dat niet Gramiro maar wij de exclusieve vertegenwoordiger van Rabolini voor de Benelux zijn”, benadrukt Hansjörg Sandmeier van Machinehandel P. van Keulen.

vankeulenmachines-3

Naast Rabolini vertegenwoordigt Machinehandel P. van Keulen, waarvan de historie teruggaat tot 1946, ook het Zweedse Lamina System, Blumer AG en Stamfag uit Zwitserland, Paperplast uit Italië en het Duitse Bickers. “We leveren onder andere XY lijmtafels van Bickers voor kartonnageactiviteiten en plastificeermachines van Paperplast. Daarnaast omvat ons assortiment ook de stansmachines van Blumer AG en bijbehorende messen van Stamfag en/of ECO Die’s”, aldus Hansjörg Sandmeier.

vankeulenmachines-1

Kartonnage , display’s en verpakking

  • Lamina System AB (Zweden): modulair systeem van half-, en volautomatische cacheersystemen, vouwplakmachines
  • Rabolini srl. (Italië): stansdegels ook uitbreidbaar met autom. in-, en uitleg, geïntegreerde uitbreekunit, foliepersen, etc.
  • Bickers GmbH (Duitsland): XY-lijmtafels, lijmplotters in diverse uitvoeringen

Contour stansen, snijden, bundelen, etc.

  • Blumer AG (Zwitserland): modulair productiesystemen t.b.v. papier-, karton en kunststof producten zoals etiketten, steeketiketten, In-Mould labels, pasjes, etc., zowel gestanst als ook gesneden
  • Stamfag / ECO (Zwitserland): stansmessen t.b.v. Blumer, Busch, PMC, Lombardi, Corona, AMC, Polar, etc., stansmachines, ook t.b.v. tegendruksystemen, slijpservice voor alle stansmessen

Drukwerkveredeling

  • Paperplast srl. (Italië): filmlaminiermachines zowel solventless, thermo-, als ook t.b.v. waterbasis lijm

Onderhoud en service

  • Eigen technische dienst voor bovengenoemde producten

vankeulenmachines-2

Voor meer informatie:
Hansjörg Sandmeier
Machinehandel P. van Keulen B.V.
Olympialaan 16A
5652 CC Eindhoven
T (040) 252 38 98
F (040) 251 01 47
www.vankeulenmachines.com
sandmeier@vankeulenmachines.com