HomeVacaturesMachinebouwer Hellings zoekt gedreven Manager Engineering

Machinebouwer Hellings zoekt gedreven Manager Engineering

Hellings is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar is wereldwijd actief als machinebouwer voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings continu een bijdrage aan een innoverende hightech industrie.

Vindingrijkheid, daadkracht, aandacht, uitblinken en betrouwbaarheid kenmerken onze medewerkers en ons bedrijf. Door de betrokken inzet van ruim 80 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in de machinebouw die levert aan zowel OEM’ers (wereldspelers) als eindklanten. Deze OEM’ers en eindklanten zijn actief binnen de voedingsmiddelenindustrie: vlees, vis, gevogelte, zoetwaren, groente & fruit, brood & banket en zuivel.

De afdeling Engineering bestaat uit 13 mechanical engineers en 4 electrical, software & robotic engineers. De engineers bedenken en ontwerpen op basis van de technische omschrijving van de afdeling verkoop & projectmanagement zelfstandig of in teamverband technische oplossingen. Als manager ben jij de drijvende kracht achter de afdeling en zorg jij dat ieders kwaliteiten optimaal benut worden door middel van het inzetten op kwaliteit, capaciteit en productiviteit. Heeft talentontwikkeling voor jouw geen geheimen? Ben jij de gedreven leidinggevende die de afdeling Engineering de volgende stap laat zetten? Wij gaan graag met jou in gesprek.

Bekijk vacature