Home Machines Primair verpakken GKS Packaging lanceert volledig nieuwe website

GKS Packaging lanceert volledig nieuwe website

GKS Packaging lanceerde afgelopen week een volledig nieuw ontworpen website. Naast een eigentijds ontwerp en vernieuwde technologie biedt de nieuwe website een aanzienlijk verbeterde gebruiksvriendelijkheid en een enorm verbeterd productoverzicht en gedetailleerde bedrijfsinformatie. Op de nieuwe website benadrukt GKS Packaging nogmaals de eenvoud die in haar volledige werkwijze geïntegreerd is.

“Wij lossen uw verpakkingsuitdagingen op de gemakkelijkste manier op: door het leveren van uiterst betrouwbare, kosteneffectieve en modulaire verpakkingsmachines, gemaakt om aan uw eisen te voldoen. Waarom zou u de zaken tenslotte ingewikkelder maken dan nodig is? Om met Leonardo Davinci te spreken: ‘Eenvoud is de ultieme verfijning'”, zo staat op de nieuwe website van GKS Packaging te lezen.

Wilt u meer weten over de producten en diensten van GKS Packaging, wat deze voor u kunnen betekenen of wilt u eventuele verpakkingsuitdagingen bespreken? Bezoek dan hieronder de nieuwe website van GKS Packaging en neem contact op.

www.gkspackaging.com