Home Machines Wegen en doseren LWA zoekt in samenspraak met klant altijd naar de beste oplossing

LWA zoekt in samenspraak met klant altijd naar de beste oplossing

Laurijsen Weegautomaten (LWA) is met meer dan 30 jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van wegen van met name levensmiddelen. Met name voor breukgevoelige producten en bulktoepassingen heeft LWA een volledige reeks wegers ontwikkeld.

Met meer dan duizend gerealiseerde projecten in zeer uiteenlopende toepassingen heeft LWA een grote ervaring verzameld over wat goed afgewogen kan worden, maar vooral ook wat juist niet. In samenspraak met de klant wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en door de eigen metaalwerkplaats is LWA uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing.

Bent u op zoek naar een checkweger ook wel controleweger genoemd? Ook dan bent u bij LWA. De Nemesis checkwegers van LWA controleren uw producten nauwkeurig en snel op gewicht. Wanneer het product niet het juiste gewicht bevat, zal deze uit de productielijn worden verwijderd in een opvangbak. Met een controleweger van LWA bent u gegarandeerd van producten met het juiste gewicht.

www.lwa.nl