HomeNieuwsBedrijven en personenLWA opent nieuw pand en doneert aan Cystic Fibrosis Stichting

LWA opent nieuw pand en doneert aan Cystic Fibrosis Stichting

Laurijsen Weegautomaten (LWA) verhuisde eerder dit jaar naar een nieuw pand aan De Slof in Dongen. Voor het personeel en hun familie en vrienden werd er eerder al een feest gegeven. In het kader van de officiële opening van het nieuwe pand, werd er onlangs ook een serie open dagen georganiseerd voor klanten en relaties.

Na registratie waren klanten en relaties van harte welkom van 11 tot en met 15 september op De Slof 15 in Dongen voor een rondleiding en natuurlijk een hapje en een drankje. Uiteraard had LWA ook een aantal machines klaar staan om een demonstratie te geven. “Ons nieuwe pand is officieel geopend. Een prachtige stap met de broodnodige extra ruimte om de komende jaren weer vol vooruit te kunnen”, blikt Marc van Lierop terug op de officiële opening van het nieuwe pand.

Een persoonlijke felicitatie was voor LWA het mooiste geschenk. Wie toch een cadeau wilde geven, kon een donatie doen aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. John en Dorien Laurijsen: “Zoals sommige van jullie misschien wel weten heeft ons achterneefje Jur Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Uiteindelijk hebben we € 4.615 mogen doneren aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, waarvoor hartelijk dank!”

www.lwa.nl/opening