HomeMachinesInspecterenLWA controleert product nu ook nauwkeurig en snel op gewicht

LWA controleert product nu ook nauwkeurig en snel op gewicht

Bent u op zoek naar een checkweger ook wel controleweger genoemd? Ook dan bent u bij Laurijsen Weegautomaten (LWA), met meer dan 30 jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van wegen van met name levensmiddelen, aan het juiste adres. “De Nemesis checkwegers zijn een mooie aanvulling op ons assortiment weegoplossingen”, vertelt John Laurijsen van LWA.

De Nemesis checkwegers van LWA controleren uw producten nauwkeurig en snel op gewicht. John Laurijsen: “Wanneer het product niet het juiste gewicht bevat zal deze uit de productielijn worden verwijderd in een opvangbak. Met een controleweger van LWA bent u gegarandeerd van producten met het juiste gewicht.”

Een checkweger is voorzien van een transportband die de producten naar de invoerzijde en de weegsectie transporteert. “Daar worden de producten gecontroleerd op gewicht. Voorafgaand stelt u zelf de gewichtscriteria in en wanneer de producten hieraan voldoen worden ze verder getransporteerd. De gewichtscriteria bestaan vaak uit een doelgewicht of minimum- en maximum gewicht. Wanneer het product niet voldoet aan de gewichtscriteria wordt het zijdelings uit de productstroom verwijderd. Dit product wordt opgevangen in een opvangbak”, vertelt John Laurijsen.

Zoekt u een nauwkeurige en kosteneffectieve oplossing om producten op gewicht te controleren, kies dan voor een Nemesis checkweger van LWA. John Laurijsen: “Deze checkwegers zijn uiterst betrouwbaar, hebben een Europese Toelating OIML R51 en zijn geschikt voor het wegen van een groot aantal producten en verpakkingen.”

www.lwa.nl