HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011LWA: bekende en uiterst ervaren partner in de weegbranche

LWA: bekende en uiterst ervaren partner in de weegbranche

lwa

Met meer dan 20 jaar ervaring is Laurijsen Weegautomaten Dongen een bekende en uiterst ervaren partner in de weegbranche. In samenspraak met de klant wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en door de eigen metaalwerkplaats zijn wij uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing.

lwa-logoDe lineaire wegers van Atoma en eigen product NewWeigh vinden enerzijds vooral hun toepassing voor breukgevoelige producten als koekjes, chocola en bevroren frambozen en anderzijds bulktoepassingen met hogere doelgewichten. Daar tegenover staan de Combimat multihead wegers die gebruikt worden voor een enorme grote keur aan producten als nootjes, cherry tomaten, snoep en petfood met gewichten tot 1 kg en snelheden tot 120/min.

Daarnaast wordt service nog écht met een hoofdletter S geschreven. Alle onderdelen voor zowel Atoma, NewWeigh als Combimat liggen op voorraad, zodat bij een probleem de klant snel geholpen wordt door onze deskundige servicemonteurs.

Atoma lineaire wegers

Deze machines worden niet meer gebouwd, maar door LWA nog steeds ingekocht, volledig nagekeken en vervolgens weer met garantie terug in de markt gezet.

lwa-empack-atoma

NewWeigh lineaire wegers

Compleet gefabriceerd in eigen huis, duurzame RVS constructie en ijkwaardig touch-screen besturingssysteeem. Onlangs uitgebreid met de FreeFlow weger voor poederachtige producten als koffie, zout en zeeppoeder.

lwa-empack-newweigh

Combimat multiheadweger

Met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding een absolute topper. Voor zowel kleine als grote doelgewichten met snelheden tot 120 porties per minuut. Volledig in RVS gebouwd, met touch-screen, stappenmotoren, optioneel timing hopper.

lwa-empack-combimat

Empack Den Bosch 2011 – stand Q1006

Voor meer informatie:
John Laurijsen en/of Marc van Lierop
Laurijsen Weeg Automaten (LWA)
De Leest 22
5107 RC Dongen
T +31 (0)162 31 89 02
F +31 (0)162 31 89 30
www.lwa.nl
lwa@lwa.nl