HomeNieuwsBeurzen en evenementenLuxe Pack Monaco 2012 groot succes

Luxe Pack Monaco 2012 groot succes

De organisatie van Luxe Pack Monaco is zeer te spreken over de 25e editie van de vakbeurs. De 370 exposanten presenteerden volgens de organisatie vele innovaties en het bezoekersaantal passeerde de 7.000 bezoekers. Ook was de kwaliteit van de bezoekers zeer goed en waren de exposanten tevreden. Het aantal bezoekers is ten opzichte van vorig jaar met ruim 10% gestegen.

Bovendien bestond een groot deel van de bezoekers volgens de organisatie uit de beslissingsnemers van internationale merken. Met 52% van de bezoekers uit 68 landen buiten Frankrijk toont de beurs aan dat deze een internationaal karakter heeft.

Luxe Pack had bovendien een programma met lezingen van sprekers uit verschillende landen en van verscheidene bedrijven. Deze mensen spraken bijvoorbeeld over duurzame ontwikkelingen in de luxe sector en hoe de verpakking consumenten kan overhalen tot aankoop. Verder onthulde het Luxe Pack Monaco trend-watch comité een aantal trends, waaronder het feit dat steeds meer informatie op de voorkant van de verpakking wordt weergegeven (Back to Front).

De volgende editie van Luxe Pack Monaco wordt gehouden van 23 t/m 25 oktober 2013 in het Grimaldi Forum.

Kijk voor meer informative op www.luxepack.com.