HomeMachinesAandrijven en besturenLogTag Analyser: snel wereldwijde beschikking over temperatuurlogs

LogTag Analyser: snel wereldwijde beschikking over temperatuurlogs

LogTag heeft de nieuwe versie van de LogTag Analyser gelanceerd. De software staat al bekend om zijn duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Op de zelfde eenvoudige manier als data wordt opgeslagen op de harde schijf, kan nu de data worden geupload naar een FTP site.

File Transfer Protocol (FTP) is een protocol dat uitwisseling van bestanden tussen computers vergemakkelijkt. Het standaardiseert een aantal handelingen die tussen besturingssystemen vaak verschillen.

Zo wordt het voor iedereen binnen een organisatie mogelijk om snel over de data te beschikken. Tegelijkertijd kan na het uitlezen van een LogTag automatisch de data naar bepaalde e-mail adressen worden verzonden. Dit gebeurd geheel automatisch of met 1 druk op de knop.

De gratis software is beschikbaar op de vernieuwde website van Praxas: www.praxas.com.

Over LogTag

LogTag staat voor levering van hoge prestaties, hoge kwaliteit en scherpgeprijsde elektronische recorders. LogTag is ontworpen om aan de wereldwijde vraag naar hoog presterende recorders te voldoen. Het combineren van overzichtelijke technologie, innovatief ontwerp en het produceren van hoge volumes maakt LogTag de meest rendabele en hoogs presterende recorders op de hedendaagse markt.

Over Praxas

Praxas is leverancier van bescherming en controle middelen voor uw dervinggevoelige producten. Of het nu gaat om vochtabsorptie, ethyleenverwijdering of temperatuurcontrole of -behoud, onze producten komen bij u van pas.

Bezoek ook eens de nieuwe website van Praxas: www.praxas.com!

Voor meer informatie:
Bob van Velden
Praxas
Hagemunweg 33
4879 NM Etten-Leur
T (076) 504 02 68
www.praxas.com
info@praxas.com