HomeMachinesEtiketteren en printenLogopak toont vier innovaties op etiketteergebied op Macropak

Logopak toont vier innovaties op etiketteergebied op Macropak

logopak

Logopak toont op de beurs Macropak vier innovaties op etiketteergebied: een compact Pallet etiketteersysteem, RFID technologie, high speed tray-labelling en een compacte range etiketteersystemen.

logopak-logoLogomatic 815 PF

Met dit pallet etiketteersysteem bent u in staat om uw pallets volgens de GS1 standaard te voorzien van etiketten. Logopak biedt al jarenlang de meest robuuste pallet etiketteeroplossing op de markt, maar wij hebben onze range nu uitgebreid met een eveneens robuust systeem, wat tevens compact en prijstechnisch interessant is. Qua gebruikte materialen nog immer volgens de Logopak standaard, maar, belangrijk in het huidige economisch klimaat, tevens zeer laag geprijsd; de Logomatic 815 PF.

Logomatic 906 en 920 RFID

Pallets etiketteren volgens GS1 standaard, maar ook voorzien van een geïntegreerde TAG-ON-DEMAND transponder aanvoer. Logopak brengt deze unieke oplossing op de markt onder de naam Logomatic 920 RFID Tag-On-Demand.Ook kunnen onze Logomatic 906 etiketteersystemen de RFID-tag,  geïntegreerd in het etiket, direct coderen. Dit wordt gerealiseerd door het toepassen van speciale eigenschappen wat de positionering aangaat van de Printer, Aplicator en RFID-antenne. Dit biedt u de volgende voordelen:

  • Printen continu in doorloop.
  • Snelheid tot 60 eenheden per minuut Real-Time etiketteren.
  • Kleine ruimte tussen de etiketten reduceert de materiaalkosten.
  • Zeer kleine etiketformaten mogelijk.

Een grote klant van Centraal Boekhuis, Boekhandels Groep Nederland, maakt met de SELEXYZ winkels als 1ste ter wereld gebruik van boeken, die in-line door Logopak systemen voorzien zijn van RFID-label

Logomatic 510 TB

Deze nieuwe generatie etiketteersystemen is in staat om printsnelheden tot 200 mm/sec. te bereiken. In de tabaks- en voedingsmiddelen industrie is het etiketteren van een continue flow met een capaciteit van 110 producten per minuut, in doorloop, voor Logopak hiermee haalbaar.  Hierbij laat de concurrentie het bij ca. 60 producten per minuut afweten, waarbij de producten tevens in stilstand geëtiketteerd moeten worden.

Logomatic 400-serie

Naast de vertrouwde Logomatic 900 en Logomatic 500 serie, showt Logopak een nieuw geavanceerd systeem, onder de naam Logomatic 400. Deze nieuwste serie in onze ruime range aan etiketteersystemen bestaat uit een ‘compacte' basic serie etiketteersystemen die speciaal ontwikkeld is voor lage snelheid productie runs en de “kleinere beurs”.

Graag zijn wij u van dienst op onze stand D008 in hal 9, waar wij onze systemen tonen en u graag ontmoeten.

Macropak 2010 – Stand D008

Voor meer informatie:
Logopak B.V.

Jadelaan 123
2130 AL Hoofddorp
T +31 (0)23 555 50 80
F +31 (0)23 555 67 79
www.logopak.nl
mmooij@logopak.nl