HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label vreest voor fors oplopende levertijden door tekorten

Logi Label vreest voor fors oplopende levertijden door tekorten

Zoals inmiddels algemeen bekend zijn er helaas veel problemen met de toelevering van materialen voor etiketten, labels, printers en supplies door de tekorten op de wereldmarkt. Deze tekorten zijn mede ontstaan door de enorme vraag naar deze materialen, door Covid en met name voor de etiketten door een grote staking bij één van de grootste fabrikanten van labelmaterialen.

Hierdoor staan ook de prijzen onder druk en na diverse verhogingen in het afgelopen jaar is de eerste aankondiging van een nieuwe verhoging alweer aangekondigd. Zebra zal per 28 februari de prijzen van bijna al hun supplies, zoals printlinten, etiketten en printers gaan verhogen.

Ook Logi Label vreest dat de levertijden fors kunnen gaan oplopen door de genoemde tekorten en jammer genoeg geldt dit ook voor de standaard artikelen. “Wij vragen u hiervoor begrip te hebben, deze ontwikkelingen liggen buiten onze invloed. Mocht u snel etiketten of andere supplies nodig hebben dan adviseren wij u eerst contact met ons op te nemen zodat wij in overleg met u eventuele alternatieven kunnen aanbieden als het gewenste artikel een leverprobleem heeft”, aldus het bedrijf.

www.logilabel.nl