HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label toont nieuwste printers weer dicht bij ingang op Empack

Logi Label toont nieuwste printers weer dicht bij ingang op Empack

Denkt u er aan om zelf uw kleurenetiketten te gaan printen? Dan is het zeker aan te raden om op onze stand alle voor- en nadelen te komen bespreken en onze printers in werking te zien.

Ook alle toebehoren zoals de benodigde etiketten en inkt kunnen wij voor u verzorgen. Vraag naar onze voorwaarden en laat ons een offerte maken voor u. Zoals u van ons gewend bent zijn wij weer dicht bij de ingang te vinden op stand A101 en zullen wij u daar onze nieuwste printers tonen waarmee u zelf uw full colour etiketten of etiketten met kleuraccenten kunt printen.

Uiteraard zullen we de allernieuwste printer van Primera de LX3000e in werking showen. Grote inkt cartridges maken het werken met deze printer zeer aangenaam evenals de kwaliteit van het geprinte etiket.

Maar ook van onze andere partners hebben wij natuurlijk de laatste modellen op onze stand. Van EPSON tonen wij als Gold Partner van EPSON het hele gamma printers, dus u kunt op onze stand de C6000, de C6500 en de C7500 verwachten. Alle printers zullen werkend te zien zijn. Ook kunnen wij u vast van alle informatie voorzien van de EPSON C4000 die in de loop van dit jaar wordt verwacht.

Van Primera en DTM tonen wij naast de LX3000e de LX610e, de LX910e en de DTM CX86e. De LX610 biedt u de mogelijkheid om elke gewenste vorm etiket te printen en zelf uit te snijden.

Van Afinia tonen wij de L901 in combinatie met de FP-230 flex pack press. De combinatie van de Afinia L901+ in combinatie met de FP-230 maakt het mogelijk voor verpakkingslijnen om short runs verpakkingsmateriaal in verschillende layouts te printen. De FP-230 is een oplossing die het geprinte materiaal voorziet van een laminaat waarna het zo de verpakkingslijn in kan om te worden verwerkt tot pouches. Dit SIHL materiaal is geschikt en goedgekeurd voor direct contact met voedsel.

www.logilabel.nl