HomeThema'sEmpack Zwolle 2011Logi Label toont nieuwste full colour printer van Primera op Empack Zwolle

Logi Label toont nieuwste full colour printer van Primera op Empack Zwolle

logilabel-cx1000-1

Logi Label zal op Empack Zwolle de nieuwste Primera full colour printer tonen. De CX1000e maakt het snel en eenvoudig om uw eigen labels in huis te produceren, dusdanig dat u zich afvraagt hoe je ooit zonder hebt kunnen werken. Het is niet langer nodig om grote hoeveelheden voorbedrukte etiketten te bestellen. Met de CX1000e zijn er geen lead times en geen set-up kosten. Importeer je label bestanden in de meegeleverde PTPrint -software, geef in hoeveel etiketten je nodig hebt en druk op “GO”. Zo eenvoudig is het.

logilabel-logoHet afdrukken van uw eigen labels bespaart tijd, geld en u heeft niet meer te maken met levertijden. Veranderingen in het ontwerp van uw etiket kunnen direct worden gemaakt zodat u geen foutieve etiketten hoeft weg te gooien. U print alleen de labels die u op dat moment nodig hebt. Kosten per label zijn bijna altijd beduidend lager dan van externe leveranciers. De CX1000e werkt met voor gestanste etiketten waar we de backing hebben laten zitten. Deze moet aan het eind eventueel worden verwijderd.

logilabel-cx1000-2

De CX1000 heeft een ongelooflijke printkwaliteit van 2400 dpi. In vergelijking met 1200 dpi of 1600 dpi machines zult u merken dat er een opvallend verschil is de algehele kwaliteit. De CX1000e heeft veel diepere en veel meer levendige kleuren. En voor de meest nauwkeurige kleur controle, is het Pantone-goedgekeurde steunkleuren ondersteuning programma inbegrepen.

De afdruksnelheid is 5 meter per minuut. U kunt tot 152,4 meter printen in 1 gang. Dat staat gelijk aan een 204 mm. diameter rol. Zodra een taak is gestart, kunt u de printer onbeheerd achtergelaten en erop vertrouwen dat de printer zijn taak afmaakt. Een ingebouwde snijplotter snijdt automatisch de baan aan het eind van de printjob en een sensor schakelt de printer en opwikkelaar automatisch uit. U komt terug en vind dan een rol van geprinte etiketten klaar om verder te worden verwerkt op uw producten. Dit kan natuurlijk handmatig, semi-automatisch of door een automatische applicator. Hiervoor is alleen nog een splitter/rewinder nodig om het overbodige materiaal te verwijderen van de rol. Met de CX1000e is het echt veel makkelijker en leuker om uw eigen labels te produceren! En ook nog zeer betaalbaar!

logilabel-cx1000-3

Empack Zwolle 2011 – Stand A1000

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl of stuur een e-mail naar info@logilabel.nl.