HomeNieuwsBedrijven en personenLogi Label steunt goede doelen met actie op Empack in Utrecht

Logi Label steunt goede doelen met actie op Empack in Utrecht

Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren, sponsort in samenwerking met Easyfairs op 10, 11 en 12 april 2018 een gratis kop koffie voor bezoekers van Empack in Utrecht. Bij de entree ontvangt iedere bezoeker een koffiebon, hiermee kan op de stand (B200) van Logi Label meegedaan worden aan een actie om goede doelen te steunen.

“Op onze stand zullen drie vazen staan met daarop drie verschillende goede doelen, namelijk Stichting AAPKiKa en CliniClowns. Het is de bedoeling dat de bezoeker een vaas en hiermee een goed doel kiest om zijn/haar koffiebon in te doen met daarop hun naam en e-mailadres of visitekaartje”, legt Logi Label uit.

“Na de actie gaan we tellen welke vaas de meeste bonnen of visitekaartjes heeft. Wij zullen aan het goede doel met de meeste stemmen 500 euro doneren. Aan nummer twee schenken wij 300 euro en aan nummer drie 200 euro.” Bovendien zal het bedrijf uit elke vaas een winnaar kiezen die een mooie kist wijn ontvangt.

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.