HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label presenteert systeem om zelf uw eigen verpakkingsfolie te printen

Logi Label presenteert systeem om zelf uw eigen verpakkingsfolie te printen

Zelf uw verpakkingsfolie printen. Tot voor kort vrijwel onmogelijk zonder extreme investeringen maar nu bereikbaar. Afinia heeft een systeem ontwikkeld waarmee u nu zelf uw eigen verpakkingsfolie kunt printen zonder hoge kosten en in kleine oplages.

De ontwikkeling zorgt ervoor dat u nu zonder wachttijden en hoge instelkosten short-runs verpakkingsfolie kunt printen. Met het door SIHL geleverde speciale materiaal, dat is goedgekeurd voor gebruik in combinatie met voedsel, bent u klaar voor de toekomst. De ontwikkeling kan folie printen tot een breedte van 220 mm in full colour, lamineren en de folie op het door u gewenste formaat snijden, waarna het zo de flowpacker in kan.

De ontwikkeling werd op Empack in Den Bosch door Logi Label gepresenteerd. Logi Label is totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren. Sinds de oprichting ligt de kracht in kwaliteit, levertijden in prijzen. Een sterke combinatie, waardoor de klantenkring constant groeit. Stuk voor stuk hechten de klanten aan het onafhankelijke advies voor specifieke bedrijfstoepassingen.

www.logilabel.nl