HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Logi Label presenteert snelste en meest economische etiketten printer van PRIMERA

Logi Label presenteert snelste en meest economische etiketten printer van PRIMERA

logilabel-empack-1

Logi Label presenteert de snelste en meest economische etiketten printer van PRIMERA voor Full colour etiketten op de Empack in Den Bosch 2011. De LX900e is sinds zijn introductie in 2010 een doorslaand succes geworden met vele tevreden gebruikers en een doorbraak gebleken op het gebied van on demand kleuren etiketten printen.

logilabel-logoDe nieuwe LX900e met geheel nieuwe inkjet technologie en gescheiden cartridges zal voor een doorbraak in kleuren etiketten printen op de rol gaan zorgen in Nederland. Door deze nieuwe technologie is de LX900e tot 10-maal sneller dan andere op de markt verkrijgbare inkjet printers. Met een snelheid van 4,5” (114 mm.) per seconde is er geen vergelijking met de concurrentie mogelijk.

FX1200e in combinatie met CX1200e

Tevens presenteren wij de digitale nabewerking machine van Primera de FX1200e welke in combinatie met de CX1200e full colour laser etiketten printer er voor zorgt dat u uw etiketten snel, flexibel en relatief eenvoudig kunt printen en nabewerken in grotere hoeveelheden. Lamineren op de FX1200e is ook mogelijk.

logilabel-empack-2

PX450e

Ook presenteren wij de PX450e, een compacte, full-color printer speciaal ontwikkeld voor point-of-sale en point-of-issue. De PX450e is ideaal voor het afdrukken van coupons, bonnen, kaarten, naamkaartjes, polsbandjes en andere soorten smalle afdrukken. De afdruktijden zijn korter dan van de meeste andere full-color POS-printers; de PX450e drukt een standaardcoupon van 101 mm x 63,5 mm af in slechts 5 seconden.
De printer bevat een ingebouwde cutter zodat alle formulieren, ongeacht de lengte, worden voltooid met glad afgewerkte randen, zonder perforatie.

logilabel-empack-3

Empack Den Bosch 2011 – Stand X1022

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.