HomeNieuwsBeurzen en evenementenLogi Label presenteert nieuwste printers op Empack Den Bosch

Logi Label presenteert nieuwste printers op Empack Den Bosch

Logi Label kondigt verheugd aan deel te nemen aan Empack Den Bosch 2021 en kijkt ernaar uit elkaar weer face-to-face te ontmoeten. Logi Label staat weer dicht bij de ingang op stand 1.A113. Daar zal het bedrijf de nieuwste printers tonen waarmee u zelf full colour etiketten of etiketten met kleuraccenten kunt printen.

Zo heeft Logi Label de Afinia de FP-230 flex pack press. De combinatie van de Afinia L901+ in combinatie met de FP-230 maakt het mogelijk om voor verpakkingslijnen short runs materiaal in verschillende layouts te printen.

De FP-230 is een oplossing die het geprinte materiaal voorziet van een laminaat waarna het zo de verpakkingslijn in kan om te worden verwerkt tot pouches. Dit SIHL-materiaal is geschikt en goedgekeurd voor direct contact met voedsel.

Van Epson toont Logi Label het hele gamma printers, dus u kunt op de stand de C6000, de C6500 en de C7500 verwachten. Alle zullen werkend te zien zijn.

Tot slot wordt van Primera en DTM de LX610e, de LX910e en de DTM CX86e getoond. Alvast vooruit kijken naar deze printers? Zowel op website van Empack als op de eigen website van Logi Label kunt u de informatie terug vinden.

Liever in kleine kring de printers bekijken en zien werken? Dat kan natuurlijk ook in de showroom van Logi Label. Bel voor een afspraak of kijk op de website.

www.logilabel.com