Home Machines Etiketteren en printen Logi Label presenteert meest veelzijdige printer in zijn klasse

Logi Label presenteert meest veelzijdige printer in zijn klasse

Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren, presenteert de Afinia L502, de meest veelzijdige printer in zijn klasse.

De dual-ink-functie zorgt voor een snelle overgang van levendige en kleurrijke op basis van kleurstoffen prime labels, tot uiterst duurzame op pigment gebaseerde label toepassingen zoals in de chemie en zware industrie met een eenvoudige printkopruil.

Geniet van de duurzaamheid van pigment en de levendigheid van kleurstof (Dye Based) inkten in dezelfde printer. De uitwisselbaarheid van de print koppen van de L502 biedt een veelzijdigheidsniveau dat geen enkele andere printer in zijn klasse kan bieden.

Bij aanschaf van de L502 krijgt u tijdelijk een complete set cartridges ter waarde van 144,00 euro en een kortingsvoucher van 100,00 euro voor de aanschaf van uw etiketten. Dit aanbod vervalt op 31-12-2019.

Wilt u eventueel een andere printer inruilen? Bel Logi Label voor een afspraak zodat men het een en ander met u kan bespreken en u een mooi aanbod kan doen.

www.logilabel.nl