Home Machines Etiketteren en printen Logi Label ontvangt certificaat voor kennis labelprinters van OKI

Logi Label ontvangt certificaat voor kennis labelprinters van OKI

De nieuwe labelprinter uit de Pro-serie van OKI zet volgens Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, etikettenprinters, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren, nieuwe normen in termen van creativiteit en flexibiliteit. De printers bieden de mogelijkheid van 4-kleurenafdrukken (Pro 1040) en 5-kleurenafdrukken (Pro 1050) op een breedte van 130 mm op verschillende materialen en zijn live te zien in de showroom van Logi Label.

Met behulp van digitale LED-technologie in combinatie met droge tonertechnologie zorgt een vijfde kleur of ‘CMYK+1’ voor meer flexibiliteit in uw labelontwerp. Afdrukken op een transparant of gekleurd label is nu eenvoudig door eerst een ondoorzichtig wit af te drukken als achtergrond onder de CMYK-afbeelding. Uw afgedrukte label straalt nu nog meer uit, zodat uw boodschap altijd duidelijk is.

Met ongeëvenaarde mogelijkheden voor materiaalverwerking, afdrukken
op een enorm scala aan materialen, van gestructureerd papier en
kunststof materiaal met witte, heldere, ondoorzichtige of gekleurde
basismaterialen is eenvoudiger dan ooit. Dus bedrijven kunnen nu creatieve ideeën en complexe ontwerpen aan op verschillende materialen.

Als bewijs van haar kennis en toewijding ontving Logi Label onlangs het Certificaat van Uitmuntendheid van OKI. Zelf uittesten? Maak gerust een afspraak in de showroom van Logi Label om de nieuwste OKI labelprinters te testen.

www.logilabel.nl