HomeMachinesEtiketteren en printenMeer en meer bedrijven printen zelf hun etiketten volgens Logi Label

Meer en meer bedrijven printen zelf hun etiketten volgens Logi Label

Meer en meer gaan bedrijven zelf hun full colour etiketten in eigen huis printen. Door het grote aanbod van full colour etikettenprinters is dit ook steeds bereikbaarder geworden. Logi Label heeft hierop ingespeeld in is al jaren leverancier van de vele kleuren etikettenprinters van leveranciers zoals DTM/Primera, Epson, OKI en Afinia.

“Als Colour Label+ Gold partner van Epson hebben wij alle printers van EPSON in onze showroom staan, evenals de printers van Afinia, OKI en DTM/Primera. Dus u kunt bij ons altijd terecht voor een demo en een vergelijking tussen de verschillende modellen. Omdat steeds meer bedrijven zelf etiketten gaan printen is de vraag naar inkjet geschikte etiketten ook toegenomen en Logi Label kan deze uit voorraad of met zeer korte levertijden (2-3 dagen) leveren. Zowel in de standaard papieren etiketten hoogglanzend, mat, vintage of in diverse kunststoffen die ook geschikt zijn voor chemische toepassingen. Uiteraard in combinatie met de juiste inkten.”

Logi Label is totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren. Sinds de oprichting ligt de kracht in kwaliteit, levertijden in prijzen.

www.logilabel.nl