HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label levert weer volop na periode met minimale leverproblemen

Logi Label levert weer volop na periode met minimale leverproblemen

In april 2020 was het precies twintig jaar geleden dat Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren, werd opgericht. In die twintig jaar is er veel veranderd op het gebied van etiketteren en printen, maar een jaar zoals 2020 heeft men bij Logi Label niet eerder meegemaakt. “Op 1 april bestond Logi Label twintig jaar. Hoe anders hadden we deze datum toen willen vieren. Laten we hopen dat we deze periode snel achter ons kunnen laten”, blikt Ton Janssens, General Manager van Logi Label, terug op het jubileumjaar 2020.

Sinds de oprichting van Logi Label ligt de kracht altijd in kwaliteit, levertijden en prijzen. De afgelopen periode heeft men bij Logi Label dan ook geprobeerd het risico te beperken dat klanten zonder producten kwamen te zitten. “Vanwege de uitzonderlijke situatie omtrent het coronavirus zijn de levertijden iets opgelopen, maar alles binnen het redelijke en zijn er geen problemen ontstaan bij onze klanten. Ook het begin van 2021 heeft met de Brexit een paar lever problemen met zich mee gebracht voor producten uit het Verenigd Koninkrijk, zoals de supplies van Zebra. Meer problemen kwamen er door een foute voorraadinschatting van Epson. Na een periode met toch wel aanzienlijke leverproblemen bij Epson is nu alles weer onder controle en leveren we weer volop”, benadrukt Ton Janssens.

In een ruime showroom biedt Logi label momenteel diverse mogelijkheden voor demonstraties van onze printers en halfautomatische etiketteermachines. Ton Janssens: “Daar is het mogelijk om een demonstratie te krijgen van de nieuwste kleurenprinters met inachtneming van 1,5 meter afstand. “Ook hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze webshops voor Zebra, Toshiba en Godex, die zeker nu volop in business zijn. Al deze webshops zijn ook via onze gewone website te vinden.”

De bedoeling is volgens Ton Janssens – voor zover nu bekend – dat de Empack op 8 en 9 september gaat plaatsvinden in Den Bosch. “Ik hoop echt dat Empack kan doorgaan, zodat we elkaar weer in de ogen kunnen kijken en een bak koffie met elkaar kunnen drinken. Maar ja, dan is er wel de vraag of iedereen nog naar een beurs durft? Laten we in ieder geval hopen dat er tegen die tijd weer een evenement met meer dan 1.000 bezoekers mag worden georganiseerd”, spreekt Ton Janssens zijn hoop uit.

www.logilabel.nl