HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label levert totaalpakket voor ontwerpen en printen van etiketten

Logi Label levert totaalpakket voor ontwerpen en printen van etiketten

Logi Label is totaalleverancier voor etiketten en –software, printers, kleurenetiketten printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren. Sinds de oprichting ligt de kracht van Logi Label in kwaliteit, levertijden en prijzen. Een sterke combinatie, waardoor de klantenkring constant groeit. Stuk voor stuk hechten klanten aan het onafhankelijke advies voor specifieke bedrijfstoepassingen.

Onlangs was Logi Label nog prominent aanwezig op Empack in Brussel. “Wij hebben daar ons gamma aan kleurenprinters laten zien en van LabelMate de nieuwe rewinder speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij inkjetprinters, de ZCAT. Tevens hadden we de primeur van Afinia de L701. Deze printer is uitgevoerd met Memjet Technology, mede door de grote inkttanks is het zeer voordelig om zelf full-colour etiketten te printen met een hoge snelheid.”

Logi Label was ook aanwezig op het jaarlijkse Nice Label Event in Frankfurt, waar het op de hoogte is gebracht van de laatste ontwikkelingen binnen labelingsoftware. “LMS oftewel Label Management Systeem zal de topic worden de komende jaren. Nice Label gaat verder dan een etiket ontwerpen en printen. Uw complete etikettenprintsysteem kan door LMS bewaakt worden. Wilt u weten wie, wanneer en op welke printer een bepaald etiket is geprint? Geen probleem met LMS. En zo zijn er nog vele toepassingen te vinden welke allemaal worden aangestuurd, gecontroleerd en uitgevoerd door Nice Label LMS.”

www.logilabel.nl