HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label levert snelste en beste labelprinter van Primera ooit

Logi Label levert snelste en beste labelprinter van Primera ooit

De LX910e is volgens Logi Label de snelste en beste kleuren labelprinter die ooit door Primera is ontwikkeld. De printer maakt gebruik van een volledig nieuwe thermische inkjetprintkop met zeer hoge capaciteit die vanaf het begin is ontworpen om ongeëvenaard te zijn in zijn prestaties.

Met de LX910e krijgt u snel en gemakkelijk alle labels die u nodig hebt met een professionele printkwaliteit op elk label, zonder horizontale strepen of strepen langs de lengte van de uitvoer.

Met de LX910e zijn uw mogelijkheden eindeloos. Print slechts één of duizenden labels tegelijk met identieke of unieke gegevens op elk label.

Druk af met dye based inkten of pigmentinkt. Allemaal in dezelfde printer door simpelweg een inktpatroon te vervangen. Dye based inkt heeft schitterende, levendige kleuren voor het maken van opvallende artikel labels voor uw producten. Pigment inkt is zeer duurzaam voor meerdere industriële toepassingen. Kies de inkt die het beste bij de taak past zonder dat u twee afzonderlijke printers hoeft te kopen.

Primera is een van 's werelds bekendste en best verkopende fabrikanten van kleuren etiketten printers voor desktops. Met de LX910e is volgens Logi Label een nieuwe benchmark in prijs en prestaties ingesteld.

www.logilabel.nl