HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label levert printoplossingen geschikt voor de chemische markt

Logi Label levert printoplossingen geschikt voor de chemische markt

Logi Label levert al sinds de oprichting speciale printsystemen die geschikt zijn voor de chemische markt. Logi Label is verdeler van Toshiba Thermo transferprinters die al vele jaren in de chemische markt gebruikt worden om etiketten te bedrukken. Er gaat echter het een en ander veranderen in de chemische etikettering, Logi Label levert diverse full colour etikettenprinters die zeer geschikt zijn voor gebruik in deze markt. Uiteraard levert het bedrijf daarbij ook de benodigde software om uw database op de juiste manier te kunnen uitprinten.

Primera

Zo heeft Logi Label op A4 breedte de Primera LX1000e en de Primera LX2000e die in combinatie met het juiste etiketmateriaal een solvent bestendig etiket kunnen printen in full colour tot een breedte van 210 mm.

EPSON

Ook levert Logi Label de EPSON C7500 die in grote oplages voor kleinverpakkingen tot een breedte van 104 mm uw etiketten met een grote snelheid en in een hoge resolutie kunnen printen. De EPSON C831 voor A4 etiketten is ook zeer geschikt voor het printen van uw etiketten die solvent en UV bestendig moeten zijn.

Al deze printers maken gebruik van pigmentinkten die ervoor zorgen dat in combinatie met het juiste etiketmateriaal, uw etiketten Solvent en UV bestendig zijn. Voor een demo van deze printers kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken om de printers in de showroom van Logi Label zelf te zien werken.

Uiteraard heeft Logi Label voor alle Toshiba en Zebra printers printlinten en etiketten op voorraad, ook voor normale toepassingen. Wilt u iets speciaals, ook dan kan Logi Label dat altijd voor u maken. De vele klanten van Logi Label zullen kunnen beamen dat het bedrijf meedenkt met haar klanten en deskundig op maat gemaakte oplossingen biedt.

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.