HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label levert nieuwe industriële printers van Zebra

Logi Label levert nieuwe industriële printers van Zebra

Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren, levert de nieuwe industriële printers ZT510 en ZT600-serie van Zebra. Zebra is een wereldwijde en toonaangevende leverancier van sterke en betrouwbare printoplossingen. Bedrijven over de hele wereld gebruiken printers van Zebra om hun logistieke trajecten te verbeteren en hun productiviteit te verhogen.

De ZT510 van Zebra is een industriële printer die ontworpen is om een ideale balans tussen prestatie en investering te creëren, maar niet ten koste van de kernfuncties die gebruikers nodig hebben. De ZT510 is gebaseerd op de nalatenschap van de 105SLPlus, die een bewezen, duurzaam ontwerp en constructie biedt, waaraan geavanceerde beheers- en monitoringmogelijkheden worden toegevoegd.

De printer biedt gebruikers 24/7 betrouwbaarheid om de printwerkzaamheden storingvrij te laten verlopen. Daarnaast heeft de printer een lange levensduur en geavanceerde functionaliteit. De ZT510 beschikt over het ‘best-in-class'-besturingssysteem waardoor de ZT510 eenvoudig te integreren, beheren en onderhouden is op al uw locaties wereldwijd.

De ZT600-serie van Zebra is de volgende generatie van de XI-serie. In de printer worden robuustheid, duurzaamheid en prestaties gecombineerd met een toekomstgericht platform. Deze volgende generatie werkpaarden zijn ontworpen om u te helpen in het steeds meer eisen stellende evoluerende bedrijfslandschap.

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.