HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label is al bijna 20 jaar de partner van Primera in...

Logi Label is al bijna 20 jaar de partner van Primera in Nederland

Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren, is er trots op dat het al bijna twintig jaar lang de belangrijkste distributeur in Nederland is voor de Primera desktop kleurenprinters en etikettenprinters met vele honderden tevreden gebruikers.

Primera en DTM's eigen printers worden gecombineerd tot een assortiment van hoge kwaliteit labelprinters, metaalfolieprinters en label applicators zoals de AP360/AP362.

Populair bij private label producenten van gespecialiseerde levensmiddelen, dranken en cosmetica, kunnen klanten de etiketontwerpen op hun eigen computers aanpassen en zelfs nieuwe ontwerpen vanaf nul maken.

De nieuwste LX3000e kleurenlabelprinter met grote inkttanks heeft een afdrukkwaliteit van 4800 dpi fotokwaliteit, ideaal voor etiketten en labels voor luxeproducten die op aanvraag worden geproduceerd in exacte hoeveelheden die voor elke productiebatch nodig zijn.

Geen verlies van etiketten of materiaal, altijd op tijd klaar voor gebruik en dus geen lange levertijden meer. Flexibiliteit voor de juiste prijs.

www.logilabel.nl