Home Machines Etiketteren en printen Logi Label introduceert nieuwe generatie desktopprinters van Zebra

Logi Label introduceert nieuwe generatie desktopprinters van Zebra

Investeer in het beste. Selecteer nu de eersteklas kwaliteitsprinter die is gebouwd om probleemloos te presteren. De ZD621-desktopprinter van Zebra biedt u diverse opties en functies, maximale prestaties en een ongeëvenaarde zekerheid die u nodig heeft voor superieure afdrukken. Er zijn modellen beschikbaar speciaal voor de gezondheidszorg en met RFID-technologie.

Voortbouwend op de erfenis van Zebra's ZD620- en GX-serie printers, levert de ZD621 de beste functies van de volgende generatie voor jarenlang probleemloos printen. Sluit geen compromissen. Krijg het allemaal: uitstekende afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid, een innovatieve nieuwe vormgeving, verbeterde mogelijkheden voor beheer op afstand en een optioneel kleuren LCD-scherm met uitgebreid menu. Vertrouw op de ZD621 om u alles te leveren wat u in een printer nodig hebt.

De Zebra ZD421 is een middenklasse desktopprinter. Verhoog uw verwachtingen met deze middenklasse desktop printer die alle denkbare functies biedt. Flexibiliteit en betrouwbaarheid die u nodig hebt – vandaag en morgen. De ZD421 is eenvoudig in te stellen, te bedienen, beheren en onderhouden – op locatie of van een afstand.

Directe thermische, thermische overdracht en modellen voor de gezondheidszorg en indien gewenst met lint cartridges ondersteunen een grote verscheidenheid aan toepassingen. Voortbordurend op de erfenis van Zebra's populaire ZD420- en GK-serie printers, biedt de ZD421 extra functies, mogelijkheden en beveiliging waardoor de printer zich onderscheidt.

De printer bevat een meer intuïtieve gebruikersinterface. Nieuwe mogelijkheden voor mediaverwerking, evenals een beweegbare mediasensor, maakt de dagelijkse bediening nog eenvoudiger en geeft u meer flexibiliteit voor meer gebruik van speciale etiketten.

www.logilabel.nl