Home Machines Etiketteren en printen Logi Label demonstreert nieuwste printers op 1,5 meter afstand

Logi Label demonstreert nieuwste printers op 1,5 meter afstand

De afgelopen maanden zijn er een aantal nieuwe printers uitgekomen die Logi Label graag op de Empack gedemonstreerd zou hebben. Helaas is door de huidige omstandigheden de Empack uitgesteld naar september.

“Maar ook daar hebben wij onze vraagtekens bij. Hoe kun je een goede demo geven op 1,5 meter afstand met verschillende bezoekers? Durft iedereen nog naar een beurs? En mag er tegen die tijd een evenement worden georganiseerd met meer dan 1000 bezoekers”, vraagt men zich bij Logi Label af.

Daarom biedt Logi Label een aantal mogelijkheden in de ruime showroom. Het is hier mogelijk om een demonstratie te krijgen van de nieuwste printers met in acht neming van de 1,5 meter afstand. Uiteraard kunt u al de nieuwe printers bekijken op onze website. Van elke printer staat hier een video waarin u de werking kunt bekijken.

“Op verzoek kunnen wij ook een model etiket maken. U stuurt uw bestanden naar ons door en wij maken een etiket. En ook hiervan kunnen wij een video verzorgen zodat u een juiste indruk krijgt van de snelheid van printen. Er zijn dus nog genoeg mogelijkheden om onze nieuwste printers van DTM Primera, Epson, Afinia, Godex en Oki”, benadrukt Logi Label in een e-mail naar relaties.

www.logilabel.nl